For en uke siden startet jeg ferien min, og da tenkte jeg at jeg igjen skal begynne å bruke tid på å få på plass NSF4 mission templaten. Med betraktning på hva jeg skrev i forrige post, så har jeg sett at ArmA3 kan være såpass langt vekke, at jeg har fått lysten på å prøve å få ferdigstilt ArmA2:OA versjonen istedenfor.

Jeg har til å skrevet ca. 12500 linjer (ca 750.000 tegn, røfft estimat) med kode, og jeg har ennå mye igjen å gjøre, dessverre.

Mesteparten av den totale programmeringstiden jeg har utført har vært prøv-og-feil metodikk. Heldigvis har både Beaten og BIS'es Wiki-/forumsider vært en utømmelig kilde av informasjon som har holdt spiriten gående.

Ikke så mye mer å rapportere, men poster disse linjer for å vise at det er aktivitet i leiren.

By ZNorQ, 14.08.2012, 13:36

Huff, jeg tror aldri jeg lærer!

Nok en gang har det gått lenge mellom oppdateringene her på hjemmesiden, og nyhetene er slettes ikke gode heller denne gang.

Dessverre så ser jeg at templaten for ArmA2 Operation Arrowhead programmeringen min ikke kommer helt i mål, så jeg har egentlig (hvis jeg ikke igjen ombestemmer meg) gått bort fra den. Nå venter jeg bare på at ArmA3 (som det nok er lang tid til ennå) kommer ut for å begynne på den.

Jeg håper jeg finner lysten på A2OA igjen, men det ser dårlig ut. Dette betyr at det er ennå leeeenge til NSF4, dessverre...!

By ZNorQ, 25.06.2012, 19:16

Ønsker dere godt nyttår, folkens!

Det blir dessverre ikke så mye oppdateringer på denne hjemmesiden som jeg egentlig ønsker, det fordi det er mer enn nok med å oppdatere TMS og Mission Template.

Men, jeg er i full gang (og har vært i noen måneder nå) med å programmere misson templaten; denne skal være grunnlaget for alle missions og skal inneholde endel funksjoner. Jeg vil ikke gå nærmere innpå det nå - dette kommer jeg tilbake til når jeg har fått spekket alt.

Jeg hadde en liten nedtur de siste dagene ettersom jeg møtte på noen ekstremt merkelige problemer med koden, men idag fant jeg endelig ut (med diverse tips fra Beathoven) hva som var galt.

Målet mitt er at vi er ferdig med mission programmering før ArmA3 releases. Dette fordi jeg tipper at hvis A3 kommer ut før jeg er ferdig, vil jeg ha store problemer med å konsentrere meg om koding i A2:OA.

Vel, har ikke så mye mer på hjertet denne gang; tilbake til koding og TMS oppdatering!

By ZNorQ, 05.01.2012, 23:59

Session 4 info
  • Dato ikke satt ennå.
  • Foreløpig i Brekka, Arendal
Ticker
Your IP information
  • 50.19.34.255
Mission template
The page where updated versions of the mission template can be found.